Küsimused, tootearutelud Asendus veepump Catit kasside purskkaevule

90% kliendid

soovitan seda toodet

12 vastab
Laure
1 sõnumid
laure
Tere, kas see pump sobib Zolia Zen Falls - 2L veefontääniga? Lugupidamisega.
Zoé
1 sõnumid
zoé
Tere, otsin asenduspumpa Zolia purskkaevule, kas see sobiks? Sest ma ei leia täpset mudelit. Ettetänades
Julie
1 sõnumid
julie
Tere õhtust, ostsin selle Bubble Stream purskkaevu jaoks, mille originaalpump enam ei töötanud, see sobib väga hästi.
Julia Angèle Annie
1 sõnumid
julia angèle annie
Mul on Trixie Bubble Stream 3L kassi joogipurskkaev. Kas see sobib pumbale?
Anaïs
1 sõnumid
anaïs
Tere, mul on sinist värvi 3-liitrine Catit Senses veefontään kassidele. Kas oskate öelda, kas pump on sellega ühilduv? Aitäh.
martine
2 sõnumid
martine
Tere, ma arvan, et Catiti purskaevupump ei tekita probleeme, sest see on standardmudel.
Jean-Pierre
1 sõnumid
jean-pierre
Tere Jah, kuid tellisin ekslikult teise ja see ei sobi üldse Catit'iga. Võimsamalt voolab vesi üle purskkaevu
christelle
3 sõnumid
christelle
mul on Silver Fallsi purskkaevpump lihtsalt lakkasmis pumpa ma võiksin asenda tänusüdamlikultpr Hugel
sandrine
1 sõnumid
sandrine
Tere õhtust, kas see pump ühildub Catit Senses 3L purskkaevuga? Minu oma läks kahjuks katki :( Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel sobib teie CatIt 3L purskkaevule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Ludivine
2 sõnumid
ludivine
Tere, kas müüte valgustusega pumpa, sest mul on 3l pump, aga sellel on värv (sinine LED)? Kas see on sama või mitte???
Alexandra
1 sõnumid
alexandra
Tere, Kas saate kinnitada, et toitekaabel on kindlasti kaasas? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toitepistik on komplektis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehelsarnaseid vahendeid, et hõlbustada teie oste meie saidil, parandada teie kasutajakogemust, isikupärastatud reklaami edastamine, statistika mõistmisekskuidas meie kliendid kasutavad meie teenuseidMeie usaldusväärsed partnerid(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)kasutab neid vahendeid ka reklaami eesmärgil, osana meie meie isikustatud või mitteisikustatud reklaami kuvamise raames.Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muutaligipääsetav oma kontolt.
Teie andmete kasutamine ja töötlemise eesmärgid
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie.... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun Jätkata, ilma et võtaks vastu
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest