Klienditeenindus

20 vastab
Floriane
1 sõnumid
floriane
Pärast 7 katset ei ole võimalik klienditeenindusega ühendust saada ja mul on oma tellimusega suur probleem. Kui kellelgi on e-posti aadress või midagi muud, sest see on kiireloomuline... aitäh
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Floriane,Pärast teie sõnumit palun teid esitada kaebuse otse oma kliendialalt ja me vastame teile esimesel võimalusel.Soovin teile ilusat päeva,Hélène Zoomaliast
Élise
2 sõnumid
Élise
Kaebust ei ole siiani vastatud. Helistatud 17 korda klienditeenindusse !!! puuduvad 5 eset, pakk on täielikult DPD poolt ümber pakitud. Video tõendina lisatud ja saadetud. Puuduvate toodete uuesti saatmise taotlus
Chloe
2 sõnumid
chloe
Tere, ma ei saa PayPali kaudu makset sooritada, kuigi see on nimekirjas. Kas see on normaalne?
Chloe
2 sõnumid
chloe
Tere, ma ei saa PayPali kaudu makset sooritada, kuigi see on loendis. Kas see on normaalne?
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Elise, kui olete oma kaebuse esitanud, palun olge kannatlik, meie klienditeenindus võtab teiega ühendust, et leida lahendus. Ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Chloé, Seoses teie päringuga PayPali makseviisi kohta teatan teile, et oleme hiljuti otsustanud seda oma saidil enam mitte pakkuda. See otsus tuleneb lahkarvamusest PayPali kehtestatud tehingutasude osas. Mõistame, et see võib nõuda makseharjumuste kohandamist ning vabandame võimalike ebamugavuste pärast. Kuid olge kindel, et meil on teisi sama usaldusväärseid ja turvalisi maksevõimalusi, et muuta teie ostlemine Zoomalias lihtsaks. Olen teie käsutuses, et aidata teid igal sammul. Näeme peagi meie veebisaidil, Hélène Zoomaliast
nadine
2 sõnumid
nadine
Tere, mul on raske leida Belgia klienditeeninduse telefoninumbrit oma pakki kätte saada, mis toimetati pick-up punktis, mis on minu kodust väga kaugel. Olen 85-aastane ja mul pole liikumisvahendit. Jah, rongiga saab, kuid üle 70 euro maksva paki jaoks tundub see väga ebameeldiv. Mul pole ühtegi tõendit, et seda kätte saada. Mida teha? Tere õhtust.
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Floriane,Vabandust selle ebameeldivuse pärast.Selleks, et teid võimalikult hästi aidata, soovitan võtta ühendust meie klienditeenindusega, kasutades vormi, mis on saadaval jaotises "Minu konto / Klienditeenindus".Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel.Ilusat päeva,Coralie Zoomaliast
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Nadine, aitäh sõnumi eest ja vabandame ebamugavuste pärast, mida kogesite oma paki kohaletoimetamisega. Kui te ei saa Belgia klienditeenindusega ühendust, palume teil meiega ühendust võtta meie veebivormi kaudu või telefonil +33 5 54 54 00 24, et saaksime aidata teil paki asukohta jälgida ja leida sobiv lahendus. Mõistame täielikult teie olukorda ja teeme oma parima, et see probleem võimalikult kiiresti lahendada. Täname teid mõistmise eest ja jääme teie käsutusse. Coralie Zoomaliast
Sophie
3 sõnumid
sophie
Zoomalia poliitika on pigem rohkem maksta panna kui soodustusi teha! Minu koeratoidu hind tõuseb iga kuu, iga tellimusetapp on suunatud selleks, et teilt küsida lisaks 0,99 € selle või teise eest, jälgimine, kiirem kohaletoimetamine (ainus kord, kui maksin kiirema kohaletoimetamise eest rohkem, oli see kauem kui tasuta kohaletoimetamine!) ja nüüd tuleb veel maksta 0,99 €, et saada kohaletoimetamine samasse kohta nagu tavaliselt, sest vedaja on teine!! Küllalt sellest, et meid lollitatakse, minu jaoks on see lõppenud, leidsin samad koeratoidud mujalt 8 € odavamalt ja kõik muu tasuta. Kui liiga palju ahnitseda, kaotad lõpuks kõik. Soovitan teil teha samamoodi ja otsida mujalt.
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Sophie, olen teie tagasiside teadmiseks võtnud ja mul on kahju kuulda, et olete meie teenustes pettunud. Tasulised võimalused on tõepoolest vabatahtlikud ja mõeldud neile, kes soovivad oma ostukogemust parandada. Hindade osas teeme kõik endast oleneva, et hoida konkurentsivõimelisi hindu, pakkudes regulaarselt sooduskoode ja välkmüüke. Mõistame siiski, et teatud lisatasud võivad olla frustreerivad ja me vabandame selle pärast. Täname teid mõistmise eest ja oleme teie käsutuses. Coralie Zoomaliast
Catherine
1 sõnumid
catherine
Oleks tore, kui vastaksite telefonikõnedele. Ilmselt pole klienditeenindusel oma klientide suhtes mingit tähelepanu.
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Catherine. Mul on kahju selle olukorra pärast. Mõnikord seisame silmitsi suure kõnede vooga, mis võib kahjuks takistada meil kohe kõigile vastamast. Pange tähele, et meiega saab ühendust võtta ka meie veebisaidil olevate kontaktivormide kaudu. Püüame kõikidele päringutele võimalikult kiiresti vastata. Täname teid mõistva suhtumise eest ja soovin teile ilusat päeva. Coralie Zoomaliast
Bernadette
1 sõnumid
bernadette
Tere, ma olen teie klient. Kas te müüte terrariume koos UV-lambiga minu stepi kilpkonna jaoks, kes peaks elama ainult siseruumides ja natuke väljas, kui on kuiv ilm ja järelevalve all? Palun vastake mulle. Blemercier
Nans
15 sõnumid
nans
Tere Bernadette, Järgmiselt lingilt leiad täisvarustusega maaliliku kilpkonna komplekti: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-complet-terrarium-naturel-pour-tortue-de-terre-exo-terra-p-13099.html Parimate soovidega, Nans Zoomalia tiimist
Camille
1 sõnumid
camille
Tere, Kas te ei aktsepteeri virtuaalseid pangakaarte? Tellimuse sooritamisel ei õnnestunud see. Seega tegin pangaülekande 48 tundi tagasi, kuid minu tellimuse staatus on endiselt „kinnituse ootamine”. Saatsin teile kohe pärast ülekande tegemist e-postiga ülekande kinnituse ja see oli kohene ülekanne. Millal te minu tellimuse välja saadate? Aitäh
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Camille,Virtuaalsed pangakaardid on aktsepteeritud.Kõikide ülekannete puhul on vajalik oodata 24 kuni 48 tundi, et need meieni jõuaksid. Ohutuse huvides kontrollitakse käsitsi iga ülekanne nende kättesaamisel. Meie raamatupidamisteenistus ei jäta teie tellimust kiiresti kinnitamata. Te saate e-kirja kohe, kui see teele pannakse. Ilusat päeva Teile ja Teie lemmikloomadele,Coralie Zoomaliast
Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Dominque, Kui teie tellimus on märgitud kui "töötlemisel", tähendab see, et teie tellimus on kinnitatud ja makse on registreeritud. Kui soovite rohkem teavet, võite meiega ühendust võtta oma konto kaudu, valides "Klienditeenindus". Täname mõistmise eest, Nägemiseni, Coralie firmast Zoomalia
Christophe
1 sõnumid
christophe
Ma kordan pärast tellimuste korduvat teavitamist, et ei tegutse ähvarduste all. Vabandust selle tagasiside eest
Mehdi
2 sõnumid
mehdi
Tere tulemast uueks Zoomalia kliendiks. Tellisin OWNAT steriliseeritud kanaga kassikrõbinad (lilla kott), kuid minu kolm kassi oksendavad 5-10 minuti pärast. Kas oleks võimalik, et klienditeenindus võtaks minuga ühendust, et leida lahendus? Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehelsarnaseid vahendeid, et hõlbustada teie oste meie saidil, parandada teie kasutajakogemust, isikupärastatud reklaami edastamine, statistika mõistmisekskuidas meie kliendid kasutavad meie teenuseidMeie usaldusväärsed partnerid(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)kasutab neid vahendeid ka reklaami eesmärgil, osana meie meie isikustatud või mitteisikustatud reklaami kuvamise raames.Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muutaligipääsetav oma kontolt.
Teie andmete kasutamine ja töötlemise eesmärgid
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie.... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun Jätkata, ilma et võtaks vastu
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest