Kontakt e-posti aadress
64 vastab
5 sõnumid
hélène
Tere, milline on kontakt e-post aadress, kuhu saata fotosid, kui artiklid on kahjustatud?
590 sõnumid
zoomalia
Tere Hélène, Mul on kahju selle ebameeldivuse pärast. Saate meie järelteenindusega ühendust võtta, kasutades vorme, mis on saadaval vahekaardil "Minu konto", "Klienditeenindus". Mu kolleegid annavad teile kiiresti vastuse. Head päeva, Coralie Zoomaliast
5 sõnumid
hélène
Aitäh
2 sõnumid
vincent
Tere, olen tellinud mitu toodet, sealhulgas jänkupuuri, mis ei sobi. Sooviksin selle teile tagastada ja raha tagasi saada. Olen printinud tagastuslehe, kuid ei tea, kuidas saada pakile kleebitavat tagastusnumbri silti.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Vincent, Taganemisel kannab tagastamiskulud klient. Tagastamise silt, mille peate oma pakile kleepima, väljastatakse teile postkontoris või teise organisatsiooni poolt, mille kaudu te kauba meile tagasi saadate. Kui teil on täiendavaid küsimusi, võtke meiega ühendust meie kontaktivormide kaudu, mis on saadaval vahekaardil "Klienditeenindus". Soovin teile head päeva, Coralie Zoomaliast
2 sõnumid
vincent
Olen proovinud seda vormi kasutada, klõpsates klienditeenindusel, kuid tulutult. Samuti on märgitud, et pean võtma ühendust klienditeenindusega, kes annab mulle tagastamisnumbri, mida pakile kleepida.
590 sõnumid
zoomalia
Tere, artikli tagastamise korral taganemise raames on tagastamise kulud ja silt teie kanda. Palun pöörduge Posti poole. Vajadusel võite meiega ühendust võtta numbril 05 54 54 00 24. Head päeva, Zoomalia Coralie
5 sõnumid
hélène
Tere, ma just leidsin selle sõnumi, keeruline...põhimõtteliselt maksavad minu saatmiskulud rohkem kui toode ise. Teie pakkumine on fantastiline. Võite juhtumi sulgeda. Ma ei arva, et ma tellin uuesti teie käest. Maksta toote eest, millest osa ma ei saa kasutada, ja ooteajal ei ole ma oma koera ravinud, ainult probleemid tegelikult. Head päeva
5 sõnumid
hélène
Te ei võta vastutust, kuigi saatmiskarp oli väga hästi kaitstud. Fakt, et toode saabus defektses seisukorras, tulenes sellest, et see oli juba enne defektne ning mitte esimese saadetise tõttu. Samuti peate te põhjalikult kontrollima, mida te välja saadate. Äärmiselt pettunud, vihane ja väsinud. Head päeva
5 sõnumid
hélène
See on tõesti inimeste lollitamise tipp!
590 sõnumid
zoomalia
Tere Hélène, Tagastuskulud on kliendi kanda ainult taganemisõiguse kasutamise korral. Minu vastus on vastuseks teise kliendi küsimusele. Leiate minu vastuse kolme nädala tagant vestluse ülaosast, kus informeerisin teid, et saate meie klienditeenindusega ühendust võtta vahekaardi „Minu konto”, „Klienditeenindus” kaudu. Kutsun teid üles meiega ühendust võtma, ma ei saa teie päringuid jälitada, kui need on tehtud foorumis. Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
manon
Tere, ma soovin teiega ühendust võtta, kuid ma ei leia kontaktvormi, millest teie abilehed räägivad. Ainult telefoninumber. Kas saaksite mind palun aidata? Tänan teid ette
590 sõnumid
zoomalia
Tere Manon, Vastan teie päringule. Ma kutsun teid üles järgima järgmist linki: https://www.zoomalia.com/support/question/ Kui olete sellel kohal, on teil võimalus klõpsata teemal, mis vastab kõige paremini teie päringule, ja seejärel pääsete juurde kirjutatud vormidele. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
martine
Tere, ma tegin tellimuse 26. juulil 2024 ja olen saanud toote, millega olen rahul, eriti minu kits!!!! Tühistasin kliendiprogrammi meili teel enne kuu lõppu, kuid minu kontolt võeti siiski 21 eurot 25. augustil. Tegemist on tellimusega 33341570 Lugupidamisega
41 sõnumid
josé
Miks jätkatakse meile pakkumist lojaalsusprogrammi "Web loyalty", mis toob kaasa selle, et peame maksma soodustuse saamiseks? Minu viimasel tellimisel pakuti umbes 17 € "allahindlust", mis oleks mulle maksma läinud üle 20 € kuus!!! See on tõesti tore ja suurepärane idee ♡. Tuleks anda medal neile, kes selle välja mõtlesid.
4 sõnumid
julien
Aitäh, José, selle küsimuse eest!! Ootan vastust põnevusega
590 sõnumid
zoomalia
Tere, vastan teie päringutele. Remises & Réductions on Veebilojaalsuse pakutav e-ostlemise teenus, "ZOOMALIA" sõltumatu partner. See võimaldab teil säästa veebipoodidest ostmise eest osaliste tagasimakstega teie ostude netosummalt. Lisateavet leiate aadressilt www.remisesetreductions.fr. Samuti saate ühendust võtta nende klienditeenindusega: E-post: [email protected] Telefon: 0800 908 444 (tasuta kõne) esmaspäevast reedeni kell 9.00–21.00 ja laupäeval kell 10.00–17.00 Kiri: CS.GECIP Remises & Réductions / Klienditeenindus - CS 90028, 124 rue de Verdun, 92816 PUTEAUX Cedex. Ärge kartke meiega ühendust võtta, kui teil on täiendavaid küsimusi. Head päeva, Coralie Zoomaliast
12 sõnumid
dominique
Tere, minult küsitakse, et teeksin videoid, aga ma ei tee enam videoid, sest need kõik eemaldati. Vaatasin, mida te soovisite, aga see pole minu teema. Lihtsalt inimene, kes avab paki ja näitab toodet. Mina olin lisaks näidanud oma koeri söömas Zoomalia toitu ja krõbinaid, mängimas Zoomalia mänguasjadega ning ma tegin naljakaid kommentaare, mida olin näidanud päris paljudele sõpradele, kellele need väga meeldisid. Ma tegin nii kõigi teie juurest ostetud toodetega. Seepärast olin väga pettunud ja ei teinud enam videoid. See ei muuda teie tooteid vähem imetlusväärseks ega teie vastuseid, mis olid meeldivad ja positiivsed igale minu kõnele
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Dominique,Veebisaidi videod peavad vastama teatud tingimustele, et need saaksid kinnitatud. See võimaldab meil lisada kontrollitult sisu ja pakkuda meie klientidele asjakohast materjali.Ärge kartke oma videoid sotsiaalmeediasse postitada ja meid märkida, kui soovite!Jään teie kuuldele,Coralie firmast Zoomalia
1 sõnumid
marie-agnes
Tere, minu kolme viimase tellimuse juures ei olnud magnetit, miks?
12 sõnumid
dominique
See on sellepärast, et ma ei armasta teie videoid, kuna ma leian, et need on tuimad ja ma ei tee neid enam. Mulle meeldivad asjad, mis elavad, liiguvad, näitavad, et loomad hindavad seda, mida neile pakutakse, mitte inimene, kes lihtsalt avab paki ja segab toodet. Minu arvamus teie videote kohta ei muuda mu arvamust Zoomalia kohta, mis minu jaoks on väga positiivne. Lugupidamisega
590 sõnumid
zoomalia
Tere Marie-Agnès, magneti saatmine tellimuse postitamisel toimub kord kuus, kui neid on saadaval. Meie kingitused on oma suure populaarsuse tõttu mõnikord otsas, nagu on märgitud meie veebisaidil. Soovin teile ja teie lemmikloomadele väga head päeva. Coralie Zoomaliast
590 sõnumid
zoomalia
Tere Dominique, tänan teid tagasiside eest. Meie sait on pidevas arengus ja teie märkused aitavad meil paremaks saada. Olen teie jaoks olemas ja soovin teile head päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
nuno
Tere. Olen Portugalis ja olen püsiklient. Olen alates esmaspäevast proovinud tellimust esitada, kuid lõpuks suunatakse mind alati sisselogimise lehele. Kas saate mind aidata?
590 sõnumid
zoomalia
Tere Nuno, Kahju kuulda, et teil on probleem. Palun proovige oma konto välja ja tagasi sisse logida. Samuti saate kontrollida, kas olete saidil "zoomalia.pt". Kui probleem püsib, võtke meiega ühendust lugude "Minu konto" ja "Klienditeenindus" kaudu. Varsti näeme,Coralie Zoomalia'st
1 sõnumid
pierre-luc
Tere, ma just laadisin rakenduse alla, kuid ma ei saanud 1000 lojaalsuspunkti
590 sõnumid
zoomalia
Tere Pierre-Luc, aitäh sõnumi eest. Pärast rakenduse allalaadimist võib kuluda mõni tund, enne kui 1 000 lojaalsuspunkti teie kontol nähtavaks saavad. Palun olge kannatlik ja kontrollige uuesti. Kui punkte ei krediteerita 24 tunni jooksul, ärge kõhelge meie klienditeenindusega ühendust võtmast. Meil on hea meel teid aidata. Soovin teile ilusat päeva. Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
micheline
Tere, mulle lubati kohale toimetada 24/12, kuid nüüd räägitakse mulle kohaletoimetamisest hiljemalt 2/01. Kui oleksin seda teadnud, oleksin mujale tellinud, lisaks olete te raha juba sisse nõudnud. Ma ei ole üldse rahul.
2 sõnumid
christine
Tere, tellisin kaks kotti Optimum steriliseeritud kana krõpse. Esimene on korras. Teine on aga poolenisti hallitanud põhjalt. Pole mõtet tellida kahte kotti, kui teist ei saa kasutada aegumiskuupäeva tõttu. Minu koer ei söö ühe kuu jooksul piisavalt... Kuna ma ei vaadanud saabumisel kuupäevi, olid kotid võib-olla aegumistähtajaga piiripeal. Mul on nüüd väga ebamugav sama toodet uuesti tellida. CD
590 sõnumid
zoomalia
Tere Micheline, mul on kahju ebamugavuste pärast, mis tekkisid tellimuse kättetoimetamisel. Ma palun teil esitada kaebus otse oma kliendikonto kaudu. Ilusat päeva teile, Hélène Zoomaliast
590 sõnumid
zoomalia
Tere Christine, Vastuseks teie sõnumile kutsun teid üles esitama kaebust otse teie kliendikonto kaudu. Ilusat päeva teile, Hélène Zoomaliast
2 sõnumid
Élise
Sainud paki täna, puudu on 5 eset. Video on tehtud, et tõestada, et pakk oli ilusti suletud. Karp on DPDi poolt ümber pakitud.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Elise,Olen teile vastanud teisest kohast foorumis.Kutsun teid üles esitama oma kliendialal kaebust.Ilusat päeva,Soomalia Hélène
2 sõnumid
christine
Tere, tellisin topelt papagoi puuri, mis saadi kätte 09/01/25. Järgmisel päeval märkasin kolme pakki avades (sisaldus oli väga halvasti pakitud), et mul on puuri kokkupanekuks üks pakk puudu. Mul puuduvad restid ja mutrid. Saatsin teile kaebuse koos kõigi kasulike numbrite ärakirjaga, mis olid kirjutatud kolmele kastile. Mul puudub kast 1/4 koos kruvide ja mutritega. Kahjuks ei suuda ma teile fotosid saata, aga ma väga loodan, et teete kõik vajaliku, et minu tellimus võimalikult kiiresti täiendada, isegi ilma fotodeta. Parimate soovidega, Christine
590 sõnumid
zoomalia
Tere Christine, Tänan teid teie sõnumi eest. Kui olete juba esitanud kaebuse, võtab meie meeskond teiega võimalikult kiiresti ühendust, et olukord lahendada. Teeme kõik endast oleneva, et teie tellimus kiiresti täita. Täname teid kannatlikkuse ja mõistvuse eest. Lugupidamisega, Coralie Zoomaliast
2 sõnumid
christine
Aitäh Coralie, ma tõesti loodan, et saan oma puuduva paki kätte. Parimate soovidega
2 sõnumid
Tere, millal kavatsete tagastada raha tühistatud tellimuse eest? Minu kontolt on summad maha võetud ja vaatamata minu päringutele ootan endiselt oma raha.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Ariane,Teie päringud on hästi vastu võetud ja nendega on tegeletud. Lõplik vastus saadeti teile täna hommikul. Palun kontrollige oma e-kirju.Soovin teile suurepärast päeva,Coralie Zoomaliast
590 sõnumid
zoomalia
Tere Nathalie,Olen nördinud ebamugavuste pärast, millega olete kokku puutunud. Oleksime tänulikud, kui võtaksite meiega ühendust spetsiaalse vormi kaudu, et saaksime olukorda paremini mõista ja lahendada. Me ei saa selle kaebusega foorumis tegeleda ning on oluline teie juhtumit põhjalikult uurida, et pakkuda lahendust. Täname teid mõistva suhtumise eest ja oleme teie küsimustele jätkuvalt lahkesti kättesaadavad.Head aega soovides,Coralie, Zoomalia
1 sõnumid
pascal
Tere. Ootan teavet värske ja kuivatatud liha protsendi kohta Brokatoni koeratoidus intensiivse tegevuse jaoks, kuid pole vastust saanud ei e-kirja teel ega telefonitsi eilsest hommikust alates. See on kahju.
93 sõnumid
mathieu
Tere Pascal, Kuivliha protsent Brokaton runner kuivtoidus on 35%. Sellel kuivtoidul ei ole värsket liha. Soovime teile head päeva, Zoomalia meeskond

1 sõnumid
rita
Tere, ma just tegin tellimuse, kuid kui ma lähen oma kontole, siis ma ei näe midagi ja ülekanne on õigesti tehtud. Kuidas ma saan teada, et see on arvesse võetud? Aitäh
590 sõnumid
zoomalia
Tere Rita,Ülekande laekumise tähtajad on tavaliselt 48 kuni 72 tundi (välja arvatud nädalavahetused). Kui ülekanne on laekunud, kinnitatakse teie tellimus ja te saate kinnituse e-posti teel.Kui teil on veel küsimusi, ärge kõhelge meiega ühendust võtmast.Nägemiseni,Coralie Zoomalia'st
1 sõnumid
yaël
Tere, esitasin tellimuse 19. veebruaril ja ma ei ole saanud mingit kinnituskirja. Tellimus ei ole minu kontol kuvatud ja ometi on minu pangakonto debiteeritud. Mida ma peaksin tegema?
590 sõnumid
zoomalia
Tere Yaël, Kui te ei ole saanud kinnituskirja ja teie tellimus ei ilmu teie kliendikontole, on tõenäoline, et see ei ole õnnestunud. Soovitan teil kontrollida oma konto tellimuste ajalugu. Kui tellimust seal ei ole, saate selle uuesti esitada. On võimalik, et teie kontol ilmub pangaautoriseerimine, kuid see peaks kaduma 48 tunni jooksul, kui tehingut ei ole lõpule viidud. Meie meeskond on vajadusel teie käsutuses, Coralie Zoomalia'st
1 sõnumid
nicolas
Tere, see on teine kord, kui ma tellin saidilt, kuid ei saa kingituseks pakutavat magnetit. Ma arvan, et see on kahju, sest mu õde, kes ka tellib, saab iga kord, kui ta tellib, ühe.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Nicolas, Teie soovi magnetite kohta olen arvesse võtnud. Magnetite saatmine tellimuse saatmisel toimub kord kuus, tingimusel et need on saadaval, kuna meie meened on mõnikord suure nõudluse tõttu otsas, nagu on märgitud meie veebisaidil. Ärge kõhelge ühendust võtmast meie klienditeenindusega, kui soovite rohkem teavet saada. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
chantal
Tere, mõni päev tagasi esitasin tellimuse summas 81,46 €: MA253759270. Eile kell 7:30 sain oma mobiilile esimese sõnumi GLS-ilt: "Kiire: ZOOMALIA saadetise nr OOJI6ZC0 tarnimine pole täna võimalik. Rohkem infot e-posti teel, et korraldada uus kohaletoimetamine. Teie GLS-i meeskond." Ma ei saanud e-posti, kuid teine sõnum saabus kell 10:56: "Kiire: juhtumi tõttu ei saa me saadetist nr OOJI6ZC0 kohale toimetada. Palun võtke ühendust oma saatja ZOOMALIA-ga. Teie GLS-i meeskond." Kas teil on rohkem teavet, mis takistab paki kohale toimetamist? Mind häirib see, et mul saavad varsti seemned otsa. Lugupidamisega, Chantal Macaire
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Chantal, Kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega spetsiaalsete vormide kaudu, mis on saadaval teie kliendikontolt jaotisest „Minu konto / Klienditeenindus“. Kahjuks ei ole võimalik teie taotlust foorumi kaudu käsitleda. Lisaks paistab, et mainitud tellimuse number on mittetäielik (puudub üks number). Kui olete oma taotluse vormi kaudu edastanud, saab meie meeskond kiiresti kontrollida teie paki staatust ja pakkuda lahendust. Tänan mõistmise eest, Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
2 sõnumid
annick
Tere, olen kohaletoimetamisega väga rahulolematu ja kui nägin kedagi, siis tekkis mul küsimus, miks olen läinud vaatama, tegelikult oli keegi, kes tahtis paki varastada, sest minu pakk asetati kõnniteele, samas kui uksekell on 1 m kaugusel. Tavaliselt helistab kuller uksekella ja seekord ei midagi, pakk nähtaval ja kõigile kättesaadav ning mul peaaegu varastati see ära, sest pakk jäeti lihtsalt maha ilma teavitamata. Mees oli juba pakki näinud, kuigi ootasin kummalist ja rahulolematut kullerit. Nüüd kardan tellida, kui see kordub ja mul varastatakse pakk ära. Olen alati kodus oma puude tõttu. Kas te rakendate sanktsioone selle juhi vastu, kes oleks võinud vähemalt uksekella lasta? Olen väga mures oma järgmiste tellimuste pärast ja vajan kindlustunnet, sest tellin iga kuu, aga kas kohaletoimetamised on nagu varem või riskin kaotada paki ja raha? Usun, et äriline lahendus oleks teretulnud, arvestades, et Zoomalia valib oma kulleri. Kujutage ette, kui oleks sadanud vihma, sest see ei olnud isegi ukse ees, või kui see varastatakse. Mida ma siis teen? Aitäh, et lugesite, parimate soovidega.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Annick, Mul on tõesti kahju selle olukorra pärast ja mõistan teie muret oma saadetiste turvalisuse pärast. Selline käitumine kulleri poolt ei ole vastuvõetav. Kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime teie toimiku üle vaadata ja transpordiettevõttele see anomaalia teatada. Soovime tagada, et teie järgmised tarned toimuksid paremates tingimustes. Ärge kartke meiega ühendust võtta, et saaksime koos lahenduse leida. Coralie ettevõttest Zoomalia

1 sõnumid
sophie
Tere. Me esitasime tellimuse 12. märtsil 2025, kuid meil ei olnud aega pakki kätte saada pakiautomaadist. Me esitasime uue tellimuse, kuid meid ei ole veel eelmise tellimuse eest tagasi makstud. See on summas 164,97€ nimele Vanschel Sophie, makse tehti 13. märtsil MasterCardiga. Palun võta meiega ühendust või hoia meid kursis järgmisel aadressil [email protected]. Tänan sind.
1 sõnumid
marta
Tere, 5. aprillil tühistasin tellimuse summas 39,96€. Sellest on möödas 18 päeva ja tahaksin teada, kus on minu tagasimakse? Ootan teie vastust. Kaunist päeva jätku!
9 sõnumid
xavier
Tere, olin unustanud teile täpsustada, et pärast minu viimase tellimuse tegemist ei saanud ma magnetit, kuidas see juhtuda sai. Tänan teid, lugupidamisega Xavier.
2 sõnumid
harmony
Tere, ma ei leia teie e-posti. Tegin tellimuse, kuid see ei kuva minu varasemates tellimustes ja ma ei saanud ühtegi kinnituskirja. Kas saaksite mulle vastata?
Lugupidamisega
Lugupidamisega
590 sõnumid
zoomalia
Tere Marta,
Tänan teie sõnumi eest.
Kahjuks ei saa teie taotlust foorumi kaudu käsitleda.
Palun võtke meiega otse ühendust meie veebisaidil saadaval olevate kontaktvormide kaudu, et meie klienditeenindus saaks teie juhtumile juurde pääseda ja anda teile isikliku vastuse.
Täname mõistmise eest,
Nägemiseni,
Coralie Zoomaliast
Tänan teie sõnumi eest.
Kahjuks ei saa teie taotlust foorumi kaudu käsitleda.
Palun võtke meiega otse ühendust meie veebisaidil saadaval olevate kontaktvormide kaudu, et meie klienditeenindus saaks teie juhtumile juurde pääseda ja anda teile isikliku vastuse.
Täname mõistmise eest,
Nägemiseni,
Coralie Zoomaliast
590 sõnumid
zoomalia
Tere, Harmony,Täname teid sõnumi eest.Kui teie tellimus ei kuvata teie kontol ja te pole saanud kinnitusmeili, on võimalik, et valideerimine pole õnnestunud.Soovitan teil meiega ühendust võtta meie veebisaidil olevate kontaktvormide kaudu, et saaksime seda teiega kontrollida.Nägemiseni,Coralie, Zoomalia
590 sõnumid
zoomalia
Tere Xavier,
Tänan teie sõnumi eest.
Magnetid lisatakse tellimustele vastavalt laoseisule. Nende olemasolu ei ole seega süsteemne.
Tänan mõistmise eest,
Kohtumiseni,
Coralie Zoomaliast
Tänan teie sõnumi eest.
Magnetid lisatakse tellimustele vastavalt laoseisule. Nende olemasolu ei ole seega süsteemne.
Tänan mõistmise eest,
Kohtumiseni,
Coralie Zoomaliast
2 sõnumid
marie jose
Tere, olen unustanud oma salasõna. Ma teen kõik õigesti, kuid ei saa kunagi oma meilipostkasti linki selle lähtestamiseks. AITÄHH

8 sõnumid
aurore
Tere, see on vorm ja mitte kontaktiaadress :)Ilusat päeva, Aurore
1 sõnumid
mario
Tere, ma just tühistasin tellimuse, kuid teiega pole võimalik ühendust võtta mittetoimiva vormi kaudu. Millal mind hüvitatakse? Aitäh
590 sõnumid
zoomalia
Tere Mario, võite vajadusel meie klienditeenindusega telefoni teel ühendust võtta :) Kaunist päeva, Aurore
1 sõnumid
helena
Hello,
I placed an order today (order no. JU2539616208) but I was unable to add the gift I was entitled to. I wanted to receive the snack ball for rodents and rabbits Snack'n'Roll. I have 1000 points and the ball costs 600, so I should have been able to claim it as a gift.
Looking forward to your response.
Best regards,
Mrs. BLANC
I placed an order today (order no. JU2539616208) but I was unable to add the gift I was entitled to. I wanted to receive the snack ball for rodents and rabbits Snack'n'Roll. I have 1000 points and the ball costs 600, so I should have been able to claim it as a gift.
Looking forward to your response.
Best regards,
Mrs. BLANC
2 sõnumid
didier
Ma just teada sain, et minu tellimust ei saa kohale toimetada, kas saaksite võtta ühendust kättetoimetamise keskusega. Lugupidamisega, Didier Plesi
2 sõnumid
didier
Tere, ma just sain teada, et minu tellimust ei tarnita. Kas saaksite vajalikud toimingud teha? Nad palusid mul teiega ühendust võtta. Lugupidamisega, Didier Plesi