Minu lojaalsuspunktide kadumine: selle probleemi jaoks puudub kontaktvorm
4 vastab
2 sõnumid
anne-sophie
Tere, Ühe tellimuse tühistamise järel, mille jaoks kasutasin oma lojaalsuspunkte, ei krediteeritud neid minu kontole tagasi. Tellisin uuesti ja ei saanud kasutada varem kogutud punkte lojaalsuskingituse jaoks. Sellist probleemi teiega kontakteerumiseks pole mingit võimalust. Kas saate mulle saata meiliaadressi, et teiega ühendust võtta ja paluda lojaalsuspunktide tagasikandmist? Aitäh.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Anne-Sophie,Olen selle ebamugavuse pärast väga kahju.Selleks, et teid võimalikult hästi aidata, palun võtke ühendust meie klienditeenindusega, kasutades "Minu konto / Klienditeenindus" vormi.Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse teie päringu kättesaamisel.Ilusat päeva,Coralie Zoomaliast
2 sõnumid
anne-sophie
See on see, mida ma proovisin teha, kuid ükski vorm ei vasta minu probleemile!! Kas te saaksite mulle anda e-posti või kirjutada, et saaksin vastuse? Või telefoninumbri? Aitäh
590 sõnumid
zoomalia
Tere Anne-Sophie, ma mõistan teie pettumust. Te saate meiega otse ühendust võtta järgmisel numbril: 05 54 54 00 24. Meil on hea meel teid aidata teie probleemi lahendamisel. Ärge kartke meiega ühendust võtta, teeme kõik endast oleneva, et pakkuda teile kiiret vastust. Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
françoise
Tere, ma tegin täna tellimuse, kuid ei saanud kinnitusmeili