Küsimused, tootearutelud XL Nurrkast Savic Nestor Jumbo

94% kliendid

soovitan seda toodet

15 vastab
Cyril
1 sõnumid
cyril
Kas ma saan asendada WC-kodu paagi?
Jennifer
1 sõnumid
jennifer
Tere, miks on beeži/toscana värvi mõõtmed veidi erinevad kui sama tootesarja teistel värvitoonidel? Hinnad on siiski samad, kas tõesti on mingit erinevust?
elodie
1 sõnumid
elodie
Tere, Mis seletab kogupikkuse ja kasti pikkuse vahet? Erinevus on 16,5 cm, ma ei saa aru, kust see pärineb? Ette tänades teie vastuse eest
Christine
1 sõnumid
christine
Tere, kas probleem uksega, mis korralikult ei sulgu ja laseb läbi lõhnu, on lahendatud? Aitäh
Valerie
2 sõnumid
valerie
Tere. Uks on pendel ja seetõttu ei ole hermeetiline... siiski on ülalasuv filter ja igapäevane puhastus piisavad. Küll aga on samuti väga oluline, milline on põrandal kasutatav liiv, et neutraliseerida lõhnad!
Michele
1 sõnumid
michele
Kas ülemise osa saab koos uksega avada ja vajadusel ukse eemaldada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kogu hall osa ukse kohal saab puhastamise hõlbustamiseks üles tõsta. Uks ei ole eemaldatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Valerie
2 sõnumid
valerie
See liivakast on väga mugav puhastamiseks ja lihtne kasside kasutamiseks. Ma võtan pealt täielikult lahti, et seda oleks lihtsam puhastada. Aga ava on piisavalt suur, et sinna mahub käsi sisse ja saab seest puhastada. Soovitan seda suure kerega kassidele, nagu maine coon, kes on minu omad. Kuid mõned isased võivad ikkagi veidi kitsalt tunda!
STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie
Tere, kas saaksite mõõtmeteks täpsustada kõrguse, laiuse ja sügavuse? Suur aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mõõtmed on pikkus 66,5 x laius 48,5 x kõrgus 46,50 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sabine
1 sõnumid
sabine
Tere, kas ma võiksin saada mõõtmed?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mõõtmed on 66,5 x 48,5 x 46,5 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie france
1 sõnumid
marie france
Tere, ostsin sama asja, aga esipaneel on üsna habras ja murdus vähem kui 5 kuuga. Jah, mul on 3 kassi ja ma ei leia, kust saaksin ainult seda tükki osta, et mitte kõike uuesti osta. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil ühendust võtta meie müügijärgse teenindusega teie tellimuse jälgimise kaudu või kirjutades aadressil [email protected] Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anais
2 sõnumid
anais
Tere, ostsin selle tualettruumi paar kuud tagasi. Nüüd peaksin vahetama lõhnade jaoks ülal oleva filtri. Tahaksin teada, millist filtrit peaksin ostma, mis sobib? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meie kataloogis ei ole spetsiaalselt teie tualettruumile mõeldud asendusfiltrit. Siiski saame teile pakkuda ühte neist toodetest, mida saate oma filtri suuruse järgi kohandada: w.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-p-23330.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-pour-jago-p-10121.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-caisse-trixie-p-10119.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehelsarnaseid vahendeid, et hõlbustada teie oste meie saidil, parandada teie kasutajakogemust, isikupärastatud reklaami edastamine, statistika mõistmisekskuidas meie kliendid kasutavad meie teenuseidMeie usaldusväärsed partnerid(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)kasutab neid vahendeid ka reklaami eesmärgil, osana meie meie isikustatud või mitteisikustatud reklaami kuvamise raames.Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muutaligipääsetav oma kontolt.
Teie andmete kasutamine ja töötlemise eesmärgid
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie.... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun Jätkata, ilma et võtaks vastu
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest