Küsimused, tootearutelud PRO-NUTRITION PROTECT Urinary kassile

96% kliendid

soovitan seda toodet

4 vastab
Michèle
2 sõnumid
michèle
Tere, sooviksin teada, kas neid krõbinaid saab anda kassile, kellel pole urineerimisprobleeme, sest meil on kaks kassi, kellest ühel on sageli urineerimisprobleeme ja teisel mitte. Suur tänu teie vastuse eest ja häid pühi. Michèle
Chantal
5 sõnumid
chantal
Tere. Kasutan neid krõbinaid vahel eraldi ja vahel koos teistega. Ausalt öeldes mu kass armastab Protect krõbinaid. Ostsin Proplani, talle ei meeldinud maitse, ning ka Animalise omi, talle ei meeldinud maitse. Mu kassil olid kivikesed tavaliste krõbinate liigsest kaltsiumist, nii et tal läheb nüüd paremini, kuid nagu te ütlesite, on parem anda vähe kaltsiumi sisaldavaid krõbinaid. Miks müüja veterinaararst teile ei vasta? Olen klient, kes peaks teiega oma kogemust jagama. Niisiis, jah, ostke need.
Michèle
2 sõnumid
michèle
Tänan teid väga vastuse eest
Adélaïde
2 sõnumid
adélaïde
Tere Michèle, saate neid kasutada ennetamiseks probleemideta, see on hea; kasutan neid ka oma kassidel ennetamiseks. Kui kassil on siiski STRUVITE, andke talle pidevalt specific crystals management. Ma ei soovita erinevaid krõbuskeid segada, välja arvatud juhul, kui soovite vahetada kaubamärki - üleminek on oluline mitme nädala jooksul. Eriti ei tohi kunagi anda veiselihaga krõbuskeid. Andke alati ainult üht sorti.
Adélaïde
2 sõnumid
adélaïde
Tere õhtust Chantal, kui teie kassil on kristallid, oleks parem anda talle pidevalt spetsiaalset Crystal Management toitu. Need on saadaval ka sellel veebisaidil ning on suurepärased. Alati tuleb enne mis tahes muutust teha üleminek. Ma ei soovita segada erinevaid sorte, rääkimata maitsetest. Loomaarst oli mulle juba selgitanud, et kass vajab järjepidevust ja eelkõige ühte kaubamärki. Veiseliha tuleks vältida. Need krõbinad on head ennetamiseks.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehelsarnaseid vahendeid, et hõlbustada teie oste meie saidil, parandada teie kasutajakogemust, isikupärastatud reklaami edastamine, statistika mõistmisekskuidas meie kliendid kasutavad meie teenuseidMeie usaldusväärsed partnerid(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)kasutab neid vahendeid ka reklaami eesmärgil, osana meie meie isikustatud või mitteisikustatud reklaami kuvamise raames.Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muutaligipääsetav oma kontolt.
Teie andmete kasutamine ja töötlemise eesmärgid
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie.... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun Jätkata, ilma et võtaks vastu
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest