Küsimused, tootearutelud Pro Plan Feline Hydra Care Hydration Supplement kassidele - 2 maitset valida
15 vastab
1 sõnumid
nicole
Tere, kas seda toodet võib anda 19-aastasele neerupuudulikkusega kassile, kes joob ja sööb vähe? Aitäh.
1 sõnumid
agnes
Tere, need kotikesed on kana- või lõhemaitselise vedeliku supi kujul. Need soovitas mulle meie veterinaararst juba mitu aastat tagasi, kuna meie kass põeb KNE ja see aitab tal juua natuke rohkem kui vett. Anname talle ühe või kaks kotikest päevas.
3 sõnumid
julie
Tere, Selle toote soovitas mulle mu veterinaararst minu kassile, kellel on kartsinoom ja kes ei joonud piisavalt. Ma ei tea siiski, kas seda on soovitatav kasutada neerupuudulikkuse korral, ainult veterinaararst oskab sellele vastata.
2 sõnumid
tatiana
Jah, täpselt nii! Nii ma selle toote avastasingi. Meie 18-aastane kassipoeg oli haiglasse sattunud neerupuudulikkuse süvenemise tõttu ja et teda sööma aidata, segas loomaarst pâtée-hoolikaga kokku. Oleme seda teinud juba üle aasta ja meie kassipoeg tunneb end hästi ja on kaalus juurde võtnud. See ei toida tegelikult, pigem aitab see tal niisutada või söömist hõlbustada, kui segatakse :-)
3 sõnumid
julie
Tere, see toode oli mulle soovitatud minu ninale kartsinoomiga kassile, kes ei joonud piisavalt. Ma ei tea siiski, kas seda soovitatakse neerupuudulikkuse korral, vastuse saab anda ainult veterinaararst.
3 sõnumid
julie
Tere, Seda toodet soovitas mulle mu veterinaararst minu kassile, kellel on ninakasvaja ja kes ei joonud piisavalt. Ma pole siiski kindel, kas see on soovitatav neerupuudulikkuse korral, ainult veterinaararst saab teile vastata.
1 sõnumid
carole
Tere, jah, see toode tundub sobilik vanemale inimesele. Olen seda juba paar kuud oma 15-aastasele kassile ostnud. See niisutab ja toidab, see on vedel supp kana maitsega.
2 sõnumid
stéphanie
Tere, ideaalne toode kassi niisutamiseks!
2 sõnumid
stéphanie
Tere, Täiuslik toode kassi niisutamiseks :)
1 sõnumid
amélie
Tere, jah, see on täiesti sobiv, sest see lisab kassile vedelikku. See on täiendav vedelikuvajaduse täitmine :)
1 sõnumid
michèle
Tere, jah, see on suurepärane toode, minu Loulou armastab seda. Ta saab ühe paki päevas, mida jagan talle mitmeks korraks ning mida ta ootab kannatamatult.
1 sõnumid
fabienne
Tere, jah täiesti.. ma annan seda oma kassile, kes põeb neerupuudulikkust, veterinaari soovitusel.
3 sõnumid
chantal
Minu 17-aastane Minouche, kes kannatab neerupuudulikkuse all, elab nüüd tänu minu veterinaararsti soovitatud HYDRA CARE kana maitsega pakikestele paremini ja joob suure naudinguga. Ilma nendeta oleks tema tervislik seisund väga keeruline.
3 sõnumid
chantal
Jah, absoluutselt. Samuti planeerige Pro Plani "veterinaarse" toidu varumine neerupuudulikkuse korral. Kass tunneb end paremini, kui tarbib HYDRA CARE kotte, tunneb vajadust toitumiseks ja sel juhul on vaja kohandatud ja eranditult neerupuudulikkusele vastavat toitu.
2 sõnumid
philippe
Tere, ostsin kolm nädalat tagasi oma kuue ja poole aastasele kassile Hydra care'i kana ja talle väga meeldib, hetkel joob ta iga päev ühe pakikese.
2 sõnumid
philippe
Tere, annan seda oma kuue ja poole aastasele kassile, kellel on kasvaja, mis surub hingetoru peale. Minu veterinaararst müüs mulle esimese paki, peaksite seda oma arstilt küsima. Minu kass joob ühe paki päevas ja teeb suure koguse uriini ühe paki kohta.