Rahakotti ei arvestatud makse tegemisel
3 vastab
3 sõnumid
gilles
Tere, Proovisin täna hommikul 3 korda maha arvata oma rahakotist 3,67 €, et maksta tellimuse eest, mis on 14,98 € (koos saatmiskuludega). Kui summast 3,67 € on tõesti maha arvestatud makse eelvaate leheküljel (nii et maksta jääks 11,31 €), siis minu pank palub mul kinnitada makse summas...14,98 €. Mitte väga hea.
590 sõnumid
zoomalia
Tere Gilles,
Kutsun teid võtma meiega ühendust vormi kaudu või telefoni teel. Me lahendame selle asja, on võimalik, et saldo on kinni tellimuses, mille olete üritanud esitada. Peame selle käsitsi vabastama :)
Ilusat päeva.
Aurore
Kutsun teid võtma meiega ühendust vormi kaudu või telefoni teel. Me lahendame selle asja, on võimalik, et saldo on kinni tellimuses, mille olete üritanud esitada. Peame selle käsitsi vabastama :)
Ilusat päeva.
Aurore
3 sõnumid
gilles
Tere ja aitäh teid vastuse eest, kuid...
1/ ma ei saa teid telefoni teel kätte, ükski konsultant ei võta kõnet vastuvataks
2/ kuna tühistasin oma tellimuse, ei ole ükski vorm mulle kättesaadav
Kuidas ma saaksin teiega ühendust võtta ?????
ja pealegi pole minu rahakott enam lehelt 'minu konto' leitav....
Aitäh teid ette vastuse eest
1/ ma ei saa teid telefoni teel kätte, ükski konsultant ei võta kõnet vastuvataks
2/ kuna tühistasin oma tellimuse, ei ole ükski vorm mulle kättesaadav
Kuidas ma saaksin teiega ühendust võtta ?????
ja pealegi pole minu rahakott enam lehelt 'minu konto' leitav....
Aitäh teid ette vastuse eest
3 sõnumid
gilles
Tere, kinnitan teile: - et ma ei suuda endiselt teiega telefoni teel ühendust võtta - et mul on VÕIMATU teiega vormi kaudu ühendust võtta, kuna tellimus on tühistatud ja ma ei leia sobivat vormi, et teile kirjutada. Kui pean oma rahakotist loobuma, siis öelge mulle kohe, see aitab meil mitte gaasi asjata kulutada. Lugupidamisega