Võta ühendust klienditeenindusega

41 vastab
MARIE
1 sõnumid
marie
Tere Sooviksin osta propellerit (väike mudel) minu ZD150 jaoturi jaoks. Kas teil oleks kontakt-e-posti aadressi või tasuta telefoninumbrit? Aitäh
Coralie
3 sõnumid
coralie
Tere Marie, Meie klienditeenindusega saate ühendust võtta meili teel, kasutades vormi, mis on saadaval "Minu konto" all "Klienditeenindus". Samuti on võimalik meiega ühendust võtta numbril 05 54 54 00 24 (tasuta number + kõnehind). Soovin teile head päeva. Coralie Zoomaliast
Nicole
1 sõnumid
nicole
Ma tellimuse linnupuuri koos 113 € mööbliga, aga oma kontol ma seda ei näe?
daniel
1 sõnumid
daniel
Ma tellisin AKVAARIUMI ja oma kontolt ma seda ei näe?
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere, kutsun teid üles otse meie klienditeenindusega ühendust võtma oma kliendikonto kaudu või telefoni teel numbril 0554540024. Soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
Annie
1 sõnumid
annie
Tere, esitasin tellimuse eelmisel laupäeval, maksin ülekandega ja on teisipäeva õhtu ning tellimus on endiselt ootel? ja ülekanne on minu arvelduskontolt maha võetud? Palun andke mulle teavet.
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Annie, soovitan teil seoses selle küsimusega esitada kaebus oma kliendialal või võtta meiega ühendust numbril 0554540024. Siiski võib ülekandega tellimuse kinnitamine võtta kuni 72 tundi. Olen teie kuuldel ja soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoonaliast
Morgane
1 sõnumid
morgane
Tere, ma võtan teiega ühendust, sest pidin oma tellimuse täna koju kätte saama ja näen, et kohaletoimetamine toimub 1 tunni kaugusel! Kuidas peaksin käituma?
Donia
1 sõnumid
donia
Tere, otsin võimalust oma kulul artikleid tagastada, kuid selleks nõutakse teilt kohustuslikult numbrit või e-posti aadressi, et pakk kätte saada. Kuidas peaksin toimima?
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Dounia, Palun esitage sellega seoses kaebus oma kliendikonto kaudu või võtke meiega ühendust numbril 0554540024. Ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
Danielle
1 sõnumid
danielle
Ma tahtsin eile maksta oma tellimuse 35733140 eest, mis on kuupäevaga 10.12.2024, pangaülekandega (mis oli juba viga), ja ma unustasin rumalalt ära märkida tellimuse numbri. Te peaksite olema selle 23,97 euro suuruse ülekande kätte saanud. Loodan, et suudate selle jälile jõuda.
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Danielle, Situatsiooni reguleerimiseks võtsin just teiega otse ühendust teie kliendiruumis. Kaunist päeva soovides, Coralie Zoomalia'st
evelyne
3 sõnumid
evelyne
Ma tellimuse esitasin 14. jaanuaril 2025, just helistasin klienditeenindusse ja mulle öeldi, et tellimus oli peatatud, kuna olin küsinud ühe sooduskoodi kohta ja ma polnud küsimusele vastanud. Kuid 15. jaanuaril võeti minu kontolt juba raha maha? Õnneks helistasin ja suhtlesin inimesega, kes tegi kohe e-kirja, et minu pakk kiiresti teele saadetaks. Ausalt öeldes pole see üldse tõsiseltvõetav.. Lisaks, et meil pole kunagi sooduskoode, on meil ka kõrgemad postikulud kui mujal, see hakkab juba liiga paljuks minema, ma mõtlen teenusepakkujat vahetada. Aga tänan inimest, kellega ma hommikul suhtlesin ja kes tellimuse saadetise jaoks vabastas. Evelyne
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Evelyne, Mõistan teie pettumust ja mul on väga kahju selle olukorra pärast. Teie tellimus on tõepoolest blokeeritud, kuna soovisite muudatust. Kuna meil oli vaja teie vastust, ei saanud me seda enne teie tagasisidet blokeeringust vabastada. Mis puudutab arveldamist, siis nagu märgitud meie Müügitingimustes (CGV), toimub maksmine koheselt tellimuse kinnitamisel, sõltumata tema logistilisest töötlemisest. Oleme loomulikult teie käsutuses kõigi teiste küsimuste korral. Head päeva, Coralie Zoomaliast
ANISSA
1 sõnumid
anissa
Soovin kauba tagastada, kuid ma ei saa teiega ühendust võtta; kas saaksite vajaliku korraldada? Tänan ette. Anissa
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Anissa, Mul on kahju, kuid ma ei saa seda taotlust foorumi kaudu käsitleda. Tagastuse tegemiseks on vaja esitada kaebus meie veebisaidil olevate spetsiaalsete vormide kaudu. Taganemisvormi saab muidu otse oma kliendikontolt alla laadida. Olen vajadusel teie käsutuses. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast
Claudine
1 sõnumid
claudine
kus asub Zoomalia e-posti aadress, aitäh
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Claudine, meiega ühenduse võtmiseks kutsun teid üles kasutama meie veebilehel otse kättesaadavaid kontaktvorme. Neile pääsete ligi, minnes vahekaardile "Minu konto", seejärel "Klienditeenindus". Oleme teie küsimustele vastamiseks alati olemas. Korall Zoomaliast
romain
1 sõnumid
romain
Tere, kas teil oleks võimalik anda professionaalide klienditeeninduse telefoninumber, aitäh.
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Romain,Kõigepealt palun võtke meiega ühendust, kasutades meie veebisaidil saadaolevaid kontaktivorme. Neile pääsete juurde, kui lähete jaotisse "Minu konto" ja seejärel "Klienditeenindus". Meie ärinumber on samuti saadaval saidil, kui eelistate meid sellel viisil ühendust võtta.Oleme teie küsimuste jaoks alati saadaval.Ilusat päeva,Coralie firmast Zoomalia
Candy
1 sõnumid
candy
Tere, esitasin oma tellimuse 5. veebruaril ja ma ei ole oma pakki kätte saanud. Palun tagastage mulle raha. Lugupidamisega, pr Devaux
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Candy, mul on sellest olukorrast kahju. Kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime koos teie tellimuse olekut kontrollida ja leida lahendus. Meiega saab ühendust meie veebisaidil olevate kontaktivormide kaudu. Varsti näeme, Coralie Zoomaliast
Floriane
1 sõnumid
floriane
Tere, ma sain oma paki kätte, kuid karp on täielikult rebenenud.
brigitte
2 sõnumid
brigitte
Tere õhtust, mul on suur SUREFLAPi kassiluuk, millel esineb pidev probleem patareide juures. Isegi kui panen sisse uued patareid (4 C-tüüpi patareid), on halb kontakt, mis takistab kassiluugi korralikku toimimist. Mida soovitate teha, et vältida seda halba kontakti?
Nathalie
1 sõnumid
nathalie
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik kulutada kõik minu lojaalsuspunktid varjupaikades kassidele mõeldud toidu ostmiseks. Ootan teie vastust.
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Nathalie,Jah, teie lojaalsuspunktide kulutamine varjupaikades kasside toiduks on täiesti võimalik. Selleks peate esmalt kinnitama tellimuse, ostes mõne eseme. Seejärel on teil võimalus lisada oma lojaalsuskingitusi, sealhulgas eineid.Kui vajate abi selle protsessi ajal, ärge kõhelge meie poole pöörduda.Peatse kohtumiseni,Coralie, Zoomalia
MARTINE
1 sõnumid
martine
Tere, tellisin 5. veebruaril 2025 oma kassile krõbuskeid ja ka väikeseid Hillsi hautatud toite 24 x 82g. Kasutasin mõningaid pasteedipurke ja märkasin, et pakend oli väikeste putukate poolt nakatunud. Pole vaja mainidagi, et viskasin kõik prügikasti, kuna nakatunud purkide andmine oma loomale ei tulnud kõne alla. Loomulikult tegin enne kõike äraviskamist ka pilte, mis on teie käsutuses. Olen samuti teavitanud oma veterinaararsti. Siiski lisan, et olen alati olnud väga rahul oma tellimustega Zoomalia juurest, kuid seekord kannatas minu väike kass. Ootan teie vastust.
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere Martine, mul on kahju, et teil esines probleem meie pasteedikarplitega. Selleks, et olukorda üksikasjalikumalt analüüsida ja lahendus leida, kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, kes suudab teid igati aidata. Täname teid mõistmise eest ja olen teie käsutuses kõikide muude küsimuste korral. Coralie Zoomaliast
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere,

Pärast meie telefonivestlust kutsun teid üles meid uuesti ühendust võtma probleemide korral. Oleme teie jaoks olemas.

Coralie Zoomaliast
Prudence
2 sõnumid
prudence
Tere,
Kas saaksite kinnitada, et minu aastane X3 kiirendi tellimus aktiveeriti, kui esitasin oma tellimuse nr AP2538356553
Tänan teid vastuse eest.
Estelle
2 sõnumid
estelle
Tere, hiljuti tühistasin tellimuse. Kuid summa summas 17,98 € võeti siiski maha. Te peaksite mind hüvitama, sest tühistamine on tehtud.
Estelle
2 sõnumid
estelle
Tere, Hiljuti tühistasin kinnitatud tellimuse. Kuid te debiteerisite mind summaga 17,98€. Soovin, et hüvitaksite mulle selle summa esimesel võimalusel.
Ysaline
2 sõnumid
ysaline
Tere, püüdsin kasutada oma lojaalsuspunkte kingituste poes, aga korvis ei ilmu midagi, sait ütleb mulle, et see on tühi. Ma ei saa oma punkte kasutada.
Stef
1 sõnumid
stef
Ma olen tellimuse tühistanud. Olen oodanud üle 72 tunni tagasimakse tegemist. Kus mu raha on?
MONIQUE
2 sõnumid
monique
Tere, ma kandsin teie kontole 2. mail ja täna on 4. mai ning minu tellimus ei ole ikkagi arvesse võetud. Võib-olla on see tingitud asjaolust, et oleme nädalavahetusel koos riigipühadega... Hr. FALLON
nadia
3 sõnumid
nadia
Tellimus esitati laupäeval koos 9,90 € suuruste saatmiskuludega ja teisipäevaks ei ole endiselt krõbinaid jõudnud
KATIA
1 sõnumid
katia
Tere,Pooled minu tellimusest oli puudu.Ma tegin tugiteenuse ja ma ei saanud vastust.Ma proovisin kogu päeva helistada, kuid ei õnnestunud kedagi kätte saada.Ma läksin poodi ja nad ütlesid, et ei saa midagi teha.Kas peaksin Saint-Geoursi peakorterisse minema, et vastust saada?Aitäh
Patricia
5 sõnumid
patricia
Proua, sain teie teenindusest kõne, mis puudutas 10 euro suurust ostuvautšerit seoses probleemiga, kehtiv 3 kuud. Ma ei ole seda kunagi kätte saanud ja soovin peagi tellimuse esitada ning sellest kasu saada, vastasel juhul teeksin nagu eelmine kord ja läheksin mujale, sest lubadusi ei peeta. Lugupidamisega
Patricia
5 sõnumid
patricia
Madam Teie teeninduse esindajaga toimunud kõne põhjal pidin saama 10-eurose ostutšeki seoses tellimise probleemiga ja ma pole midagi saanud. Pean uut tellimust tegema ja sooviksin seda kasutada, vastasel juhul tellin ma teiselt saidilt, kui lubadust ei täideta. Lugupidamisega
Patricia
5 sõnumid
patricia
Proua Pärast teie teenistuse kõnet pidin saama 10 euro väärtuses ostutšeki seoses probleemiga tellimuses, kuid pole midagi saanud. Pean uue tellimuse esitama ja sooviksin seda kasutada, vastasel juhul tellin teiselt saidilt, kui lubadust ei täideta. Lugupidamisega
ghislaine
1 sõnumid
ghislaine
Lugupeetud,

Tellimus MA2538722410 kuupäevaga 05.05.25 kassipuu mitmetes kohtades lahti, deformeerunud. Ese saabus kahjustatud, vigane (või kahjustatud) erinevates kohtades. Ma nõuan tagasimakset. Ootan tagastuskupongi, et saaksin selle pakiautomaati tagastada. Telefonitsi ei ole võimalik kontakti saada, keegi ei vasta. Vorm sai koos fotodega saadetud. Ootan veel kõnet või e-kirja.

Lugupidamisega
Zoomalia
559 sõnumid
zoomalia
Tere,

Teie taotlus on edukalt saanud ja töödeldud. Iga uue taotluse korral palume kasutada meie veebisaidil kättesaadavaid kontaktivorme, et saaksime teid tõhusalt aidata.

Tänan mõistva suhtumise eest.

Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehelsarnaseid vahendeid, et hõlbustada teie oste meie saidil, parandada teie kasutajakogemust, isikupärastatud reklaami edastamine, statistika mõistmisekskuidas meie kliendid kasutavad meie teenuseidMeie usaldusväärsed partnerid(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)kasutab neid vahendeid ka reklaami eesmärgil, osana meie meie isikustatud või mitteisikustatud reklaami kuvamise raames.Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muutaligipääsetav oma kontolt.
Teie andmete kasutamine ja töötlemise eesmärgid
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie.... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun Jätkata, ilma et võtaks vastu
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest